De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tangram: fijne Android-browser maakt zoeken makkelijker

Wouter Nijsen
18 oktober 2015, 11:31
1 min leestijd
Tangram: fijne Android-browser maakt zoeken makkelijker

Tangram is een nieuwe browser voor Android die is gericht op de zakelijke  gebruiker. Met de app ga je online een stuk productiever en efficiënter te werk. In dit artikel lees je hoe.

Lees verder na de advertentie.

Browsen met Tangram

Volgens de ontwikkelaars van Tangram zijn smartphones door het relatief kleine schermformaat niet ideaal om informatie mee op te zoeken op het web. De nieuwe browser moet je hierbij helpen, door uitgebreide mogelijkheden te bieden en dit te combineren met een overzichtelijke interface. De belangrijkste functies worden elk in een apart tabblad gepresenteerd. Hierdoor kun je sneller zoeken, informatie selecteren of opslaan.

Naast alle basisfuncties die je kent van bijvoorbeeld Chrome, heeft Tangram verschillende  opties om je productiever te maken. Vooral handig is de zogenoemde Stack-functie, waar je gevonden informatie verzamelt en bewaart om het later gemakkelijk terug te vinden. Alles wordt in één tabblad binnen de browser opgeslagen en is dus niet verspreid over meerdere pagina`s.

Ook fijn is de bladwijzerfunctie van Tangram, waar al je zoekopdrachten worden opgeslagen. Zo zie je later precies naar wat je hebt gezocht en kun je je zoekopdracht vervolgen. Met de bladwijzerfunctie kun je ook interessante linkjes verzamelen en deze delen met anderen.

Tangram voor Android downloaden

Tangram staat gratis in Google Play en bevat geen in-app aankopen. Via onderstaande link kun je de app downloaden. Voor de installatie is 10MB aan vrije opslagruimte en Android 4.0 of hoger vereist.

Download Tangram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu