Tank Riders: tankgame met online multiplayer-functie

Redactie
4 december 2011, 16:06
1 min leestijd
Tank Riders: tankgame met online multiplayer-functie
Tank Riders: tankgame met online multiplayer-functie

Tank Riders is een nieuwe game van ontwikkelaar Polarbit, bekend van onder meer Reckless Racing, waarbij het de bedoeling is alles wat je weg verspert neer te schieten met een tank. De game ziet er visueel goed uit en biedt verschillende 3D-mappen die je kan verkennen. In vergelijking met andere tankgames biedt Tank Riders een opvallende extra: een online multiplayer-functie zodat je ook tegen je vrienden kunt spelen.

Het spel zit goed in elkaar en beperkt zich niet alleen tot doelloos schieten. Zo kun je vijanden direct neerschieten maar kun je dit ook indirect doen door kogels tegen muren aan te schieten en zorgen dat ze dusdanig terugketsen zodat je je doel alsnog raakt. Dit zorgt ervoor goed moet richten en met voorbedachte rade met schieten. Naast een uitgebreide campagne die je in je eentje kunt spelen kan je ook online tegen anderen spelen.

Lees verder na de advertentie.

Tank Riders is voor 1,48 euro te downloaden in de Android Market. Het spel van ontwikkelaar Polarbit is te spelen op telefoons en tablets. Er is helaas geen gratis versie, maar je kunt de game natuurlijk wel gratis vijftien minuten uitproberen zoals iedere app in de Android Market.

Downloaden via Android Market: Tank Riders (€1,48 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu