Tap Tap Revenge voor Android eindelijk beschikbaar

Redactie
30 maart 2011, 14:28
1 min leestijd
Tap Tap Revenge voor Android eindelijk beschikbaar
tap tap revenge

Tap Tap Revenge is een immens populaire muziekgame voor mobiele apparaten. Al in januari 2010 schreven we, dat de game zou worden uitgebracht op het Android-platform. Ruim een jaar later is het eindelijk zover: ontwikkelaar Tapulous heeft de game in de Android Market gezet.

Je hebt Android 2.1 of hoger nodig om te kunnen installeren. Bij Tap Tap Revenge moet je op knoppen op het scherm tappen, op de maat van de muziek. Je krijgt daarbij ook instructies op het scherm.

Lees verder na de advertentie.

Denk aan Guitar Hero of Dance, Dance Revolution, maar dan op je Android-toestel. Er zitten vier moeilijkheidsgraden in om je gevoel voor muzikaliteit te testen. Standaard worden al een paar muzieknummers meegeleverd, maar je kunt ook vanuit de app extra nummers aanschaffen. Het gebeurt via in app-aankopen, die vanaf vanochtend beschikbaar zijn in Android-apps, zoals je eerder vandaag kon lezen. Vanuit de app kun je chatten met andere spelers van Tap Tap Revenge, wereldwijd. Er zijn wekelijkse wedstrijden en er komt steeds nieuwe muziek bij. Ook kun je online spelen tegen andere mensen. De wereldwijde leaderboards worden realtime bijgewerkt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu