De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

TapDeck: fraaie wallpaper-app met een twist

Wouter Nijsen
12 maart 2016, 17:54
1 min leestijd
TapDeck: fraaie wallpaper-app met een twist

TapDeck is een wallpaper-app die meer biedt dan alleen achtergronden. De app is toe aan versie 4.0, die een aantal grote verbeteringen met zich meebrengt.

Lees verder na de advertentie.

Meer dan alleen wallpapers

TapDeck is te gebruiken als een simpele wallpaper-app, maar is veel uitgebreider dan dat. De nieuwe versie van  TapDeck tovert de wallpaper-app om  tot een soort magazine, omdat bij elke achtergrond een stukje informatie wordt getoond. Zo heb je onder meer  de optie om bij een wallpaper een bijhorende  Wikipedia-pagina te openen. Dit kan als je bijvoorbeeld een bekende voetballer of acteur als achtergrond instelt. Hiervoor dien je van onder naar boven te swipen.

De app  laat je uit wallpapers van 500 verschillende uitgevers kiezen, waaronder National Geographic, Time en 500px. De insteek is dat je altijd vlug van achtergrond kunt veranderen, wat je doet door simpelweg twee keer op het scherm te tikken.

De applicatie stoort je niet met irritante notificaties, maar voorziet je op een natuurlijke manier van relevante informatie. Omdat TapDeck content van vele websites en diensten verzamelt, heb je maar één app nodig.

TapDeck downloaden

TapDeck staat gratis in Google Play en is via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie is 11MB aan vrije opslagruimte en Android 4.1+ benodigd.

Download TapDeck in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu