De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Tapperuse: betaal per minuut voor pretparken, sauna’s en meer

Michel van 't Klaphek
2 oktober 2018, 13:31
2 min leestijd
Tapperuse: betaal per minuut voor pretparken, sauna’s en meer

Met Tapperuse reken je per minuut af in onder meer pretparken, sportscholen en sauna’s waardoor je geen ticket voor de hele dag hoeft te kopen. Zo werkt de app.

Lees verder na de advertentie.

Tapperuse: betaal per minuut voor het pretpark

Tijd is geld en daar springt Tapperuse op in. Dankzij de Nederlandse-app reken je voortaan namelijk per minuut af bij uit pretparken, musea en andere uitstapjes waardoor je dus geen volledig kaartje hoeft te kopen. Dit is ideaal voor spontane of korte bezoekjes. Zo werkt Tapperuse.

1. Waar heb je zin in?

Tapperuse zorgt er dus voor dat je per minuut kunt afrekenen, en geen volledig kaartje hoeft te kopen. Het aanbod bestaat momenteel vooral uit sauna’s, pretparken, sportscholen en arcadehallen. Je kunt echter ook een verhuisbus met de app huren. Zoek op de kaart naar waar je heen wilt en druk op ‘Intappen’. De app controleert nu of je daadwerkelijk in de buurt van de locatie bent.

2. Met wie ga je?

Vervolgens geef je aan met wie je gaat. Sommige locaties hebben speciale tarieven voor kinderen en ouderen, waardoor het loont om je gezinssamenstelling op te geven. Bij de kassa laat je weten dat je via Tapperuse naar binnen gaat en vanaf dat moment hoef je je nergens meer zorgen om te maken. De timer loopt en je betaalt per minuut.

Ook interessant: Plan je vakantie sneller met de Google Trips-update

3. En weer uittappen

Zodra je klaar bent verlaat je de locatie en druk je in de app op ‘Uittappen’. De timer stopt en je krijgt een overzicht van hoe lang je bezig bent geweest, en hoeveel het kost. Bij sommige locaties moet de kassa je Uittappen, en kun je dit niet zelf doen.

Tapperuse downloaden

De factuur wordt achteraf opgestuurd en je betaalt via AfterPay. Hiermee kun je afrekenen via bijvoorbeeld iDeal. Gebruik van Tapperuse kost 0,75 euro per transactie (een bezoek). Je deelt deze ‘servicekosten’ met de hele groep. Locaties mogen zelf hun tarief per minuut betalen, dus er is geen standaardprijs.

→ Download Tapperuse in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu