De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Taptalk: zeer fijne Snapchat-concurrent grote hit in Google Play

Redactie
20 mei 2014, 19:10
1 min leestijd
Taptalk: zeer fijne Snapchat-concurrent grote hit in Google Play
taptalk.jpg

Taptalk is sinds kort beschikbaar voor Android. De chat-app is een geduchte en zeer fijne concurrent voor het immens populaire Snapchat – lees ook ons uitgebreide artikel over Snapchat Android. Taptalk laat je snel foto’s en video’s sturen naar contactpersonen, die na een tijd weer verdwijnen. Maar er is een speciale feature binnen Taptalk: de locatiegegevens worden met degene gedeeld waar je content naar stuurt.

Daarnaast is ook de interface enorm intuitief: je drukt op een foto van een contactpersoon en je hebt direct de mogelijkheid om een foto te versturen. Houd je de vinger langer op een contactpersoon, dan kun je direct een video versturen.

Lees verder na de advertentie.

Taptalk: de volgende Snapchat?

Als een foto of video is verstuurd, kan de ontvanger ‘m één keer bekijken. Daarna is ‘ie voor altijd verdwenen. Het is ook niet mogelijk om foto’s of video’s uit de galerij te versturen: de media die je stuurt, moet op dat moment zijn geschoten. Het is wel mogelijk om tekst aan een foto of video toe te voegen voordat je ‘m verzendt.

Een toffe feature is de mogelijkheid om je locatie met een foto of video mee te sturen. Dit is optioneel en zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar jouw vriend of vriendin zich bevindt. Het toevoegen van contactpersonen gaat onder andere via een gebruikersnaam, waardoor je ook ‘vreemden’ kunt toevoegen zonder je mobiele nummer vrij te geven.

Download

Taptalk is gratis in Google Play te downloaden en beschikbaar voor Android 4.0 en hoger.

Download: Taptalk (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu