Taptalk: zeer fijne Snapchat-concurrent grote hit in Google Play

taptalk.jpgTaptalk is sinds kort beschikbaar voor Android. De chat-app is een geduchte en zeer fijne concurrent voor het immens populaire Snapchat – lees ook ons uitgebreide artikel over Snapchat Android. Taptalk laat je snel foto’s en video’s sturen naar contactpersonen, die na een tijd weer verdwijnen. Maar er is een speciale feature binnen Taptalk: de locatiegegevens worden met degene gedeeld waar je content naar stuurt.

Daarnaast is ook de interface enorm intuitief: je drukt op een foto van een contactpersoon en je hebt direct de mogelijkheid om een foto te versturen. Houd je de vinger langer op een contactpersoon, dan kun je direct een video versturen.

Taptalk: de volgende Snapchat?

Als een foto of video is verstuurd, kan de ontvanger ‘m één keer bekijken. Daarna is ‘ie voor altijd verdwenen. Het is ook niet mogelijk om foto’s of video’s uit de galerij te versturen: de media die je stuurt, moet op dat moment zijn geschoten. Het is wel mogelijk om tekst aan een foto of video toe te voegen voordat je ‘m verzendt.

Een toffe feature is de mogelijkheid om je locatie met een foto of video mee te sturen. Dit is optioneel en zorgt ervoor dat je precies kunt zien waar jouw vriend of vriendin zich bevindt. Het toevoegen van contactpersonen gaat onder andere via een gebruikersnaam, waardoor je ook ‘vreemden’ kunt toevoegen zonder je mobiele nummer vrij te geven.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download

Taptalk is gratis in Google Play te downloaden en beschikbaar voor Android 4.0 en hoger.

Download: Taptalk (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.