TAT-home: nieuw opzienbarend homescreen-concept voor Android

Wouter Nijsen
17 februari 2010, 12:01
1 min leestijd
TAT-home: nieuw opzienbarend homescreen-concept voor Android
TAT home

Het grote voordeel van Android is het open karakter: iedereen kan applicaties of tools uitbrengen. Met name tools die het uiterlijk van Android aanpassen zijn bijzonder geliefd. Het is namelijk voor gebruikers eenvoudig om met deze zogenaamde homescreen-vervangers het uiterlijk van je Android-telefoon naar eigen wens aan te passen. Nieuwste speler op de markt van de homescreen-tools is TAT-home.

Het bijzondere aan deze homescreen-vervanger is dat deze geheel in 3D is opgebouwd en een reeks eigen widgets heeft. Via de Widget fan scroll je door de verschillende widgets en de application launcher. Alle widgets zijn interactief, zodat je niet eerst een programma hoeft te starten om bijvoorbeeld je wekker in te stellen, maar dit rechtstreeks in het widget kunt doen. TAT-home is zo opgebouwd dat het ook de standaard Android-widgets kan weergeven. Het geheel verloopt volgens de ontwikkelaar snel en vloeiend door gebruik van TAT-cascades, een speciale UI-engine voor mobiele telefoons. Deze engine is behalve voor Android ook voor andere mobiele besturingssystemen te gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Op de website van de ontwikkelaar kun je je inschrijven zodat je op de hoogte gehouden wordt over de ontwikkelingen rond TAT-home.

Via: TAT

Engadget maakte een hands-on videofilmpje van TAT-home:

Categorie: Tools
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's