De Samsung Galaxy S21 FE nu tijdelijk met €96 korting!

Telegram 3.10 voegt Drafts, videospeler en meer toe

Lars Paymans
15 juni 2016, 13:41
1 min leestijd
Telegram 3.10 voegt Drafts, videospeler en meer toe

Telegram heeft weer een mooie update voor je klaarstaan in de Google Play Store. Naast de introductie van Drafts die tussen apparaten gesyncrhoniseerd worden, krijgt de chat-app ook een gloednieuwe videospeler.

Lees verder na de advertentie.

Telegram 3.10: Drafts, videospeler en meer

Zoals de naam al doet vermoeden is de Telegram Drafts-functie speciaal bedoeld voor mensen die lange berichten typen, maar vervolgens nog niet verzenden. Deze worden nu opgeslagen, zodat je op je smartphone of tablet kunt beginnen met typen en vervolgens op je desktop het bericht af kunt maken en versturen. De Telegram Drafts komen automatisch bovenaan je lijst met gesprekken te staan, net zoals gesprekken waarin je wel het bericht verstuurt.


Screenshots: Androidpolice

De knop waarmee je snel naar de bodem van een chatgesprek kunt scrollen krijgt in versie 3.10 ook een handig tellertje, zodat je kunt zien hoeveel nieuwe berichten er op je staan te wachten als je terug naar beneden scrollt. In groepsgesprekken kun je nu ook zien welke profielfoto’s de groep in het verleden al heeft gehad. Handig als je vrienden continu het plaatje veranderen en je benieuwd bent welke je gemist hebt.

Nieuwe Telegram-videospeler

Tot slot introduceert Telegram een nieuwe videospeler op Android, die vooral erg simpel is. Omdat de videospeler volledig in de app verwerkt is, opent hij in ieder geval wel lekker snel. De update voor Telegram 3.10 is nu beschikbaar in de Google Play Store.

Download Telegram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu