Telegram laat je nu berichten verwijderen en meer

Erwin Vogelaar
3 januari 2017, 20:32
2 min leestijd
Telegram laat je nu berichten verwijderen en meer

Je kunt nu onder andere in Telegram berichten verwijderen, maar er is nog meer in de nieuwste update voor de berichten-app. Zoals ondersteuning voor Gboard en een snel-actiemenu.

Lees verder na de advertentie.

Telegram berichten verwijderen

Hoewel Telegram vandaag liet weten geen oudere versies van Android meer te ondersteunen, is er ook goed nieuws. De nieuwe update voegt namelijk een stapel handige functies toe aan de app, voor diegene die Android 4.0 of hoger draaien. Onder andere is het nu mogelijk om berichten die al verzonden zijn weer te verwijderen. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor je gesprekspartners. Of het nou om een bericht in een 1-op-1-gesprek of een groepsgesprek gaat. Voor deze functie houd je het bericht dat de afgelopen 48 uur verzonden is even ingedrukt om een bewerkingsmenu tevoorschijn te halen.

telegram berichten verwijderen

Daarnaast is er nu ondersteuning voor de handige toetsenbord Gboard van Google. Via dit toetsenbord heb je direct ook een gif-zoeker ter beschikking, om de leukste bewegende plaatjes naar je gesprekspartners te sturen. Speciaal voor de mensen die Android 7.1 draaien, is er ook een snel-actiemenu toegevoegd aan het icoontje van de app. Als je het icoontje een seconde ingedrukt houdt, dan verschijnt er een menuutje met shortcuts naar je meest geopende chats.

Ook zijn er nog een aantal kleine toevoegingen. Zo zal de app de plek in een chat waar je naartoe gescrold bent onthouden, zodat je rustig een lang gesprek kunt teruglezen met onderbrekingen. Ook worden er enkele nieuwe emoji ondersteund (specifiek de clown, cowboy en zieke emoji). Ook worden alle berichten van dezelfde zender nu beter bij elkaar gezet. En maak je je zorgen over je datagebruik? Geen nood, want je kunt nu in het instellingenmenu van de app exact vinden hoeveel je hebt gebruikt.

Telegram downloaden

De nieuwste versie van Telegram kun je downloaden in de Play Store via onderstaande link.

Download Telegram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu