Telegram laat je voortaan naar gifjes zoeken en deze versturen

Redactie
19 december 2014, 16:31
1 min leestijd
Telegram laat je voortaan naar gifjes zoeken en deze versturen

Telegram heeft een update gekregen waardoor het mogelijk wordt om vanuit de app naar gifjes te zoeken, en deze vervolgens naar iemand te sturen.

Lees verder na de advertentie.

Het is al langer mogelijk om afbeeldingen met de chat-app te versturen, waar ook gifjes toe behoren. Deze moesten echter wel lokaal op je smartphone of tablet staan. De nieuwe functie maakt het mogelijk om veel gemakkelijker met Telegram gifjes te versturen, en vanuit de app naar gifjes te zoeken en deze direct te versturen.

Telegram gifjes versturen

Via de bijlageknop in Telegram kun je voortaan naar gifjes zoeken. De database van Giphy wordt gebruikt om naar gifjes te zoeken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om naar ‘smiling’ te zoeken, waarna er allerlei gifjes worden getoond die te maken hebben met glimlachen. Vervolgens kun je op een gifje drukken om deze naar jouw contactpersoon te versturen. In de app kun je naast gifjes ook naar afbeeldingen zoeken, om deze direct te versturen.

Telegram is flink bezig met updaten de laatste tijd. Niet alleen introduceerde de chat-app vrij snel zijn Material Design-interface, maar zorgde Telegram er ook voor dat telefoonnummers overbodig werden om met iemand te communiceren. Je kunt gesprekken met Telegram-gebruikers voortaan ook starten door naar telegram.me/gebruikersnaam te surfen.

Download Telegram in Google Play

Telegram is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download Telegram in Google Play (gratis)

Laatste Telegram-nieuws

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's