De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Zo plaats je maskers en stickers op foto’s in Telegram

Erwin Vogelaar
25 september 2016, 19:03
2 min leestijd
Zo plaats je maskers en stickers op foto’s in Telegram

Je kunt nu in Telegram maskers en stickers op foto’s plaatsen. Ook maak je nu makkelijk van een video een gif en zijn nieuwe stickers snel te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Telegram maskers

Hoewel alle ogen nu gericht zijn op nieuwe berichten-app Allo met Google’s assistent, hebben de andere berichten-apps ook nog nieuwe dingen te bieden. Zo heeft Telegram een update gekregen waardoor je onder andere stickers en maskers kunt plaatsen en je tevens heel makkelijk een gif van een video maakt. Stickers en maskers kennen we natuurlijk al van andere apps, maar het is fijn dat Telegram het nu ook ondersteunt.

telegram maskers

Zodra je voor een foto kiest in een gesprek kun je op het penseeltje onderin het scherm drukken. Vervolgens kun je de foto bewerken voor je het opstuurt. Daar horen nu ook stickers en maskers bij als je op het sticker-icoontje drukt. Bovenin het scherm kun je wisselen tussen maskers en stickers. Met maskers kun je een selfie opleuken met hoeden, baarden, brillen, teksten en meer. Met stickers kun je de stickers die je al in een gesprek gebruikt plaatsen op een foto. Beide toevoegingen kun je makkelijk groter of kleiner maken en draaien.

Ook kun je nu dus makkelijk gifs maken via video. Als je een video binnen Telegram hebt opgenomen en vervolgens op de mute-knop bovenin het scherm drukt, dan verandert Telegram het beeld automatisch in een gifje. Deze wordt wordt opgeslagen in je gif-sectie, zodat je het altijd als reactie kunt plaatsen. Stickers zijn vervolgens ook weer op die gifjes te plaatsen om het plaatje helemaal compleet te maken.

De laatste vernieuwing is een trending stickers-tab, zodat je direct nieuwe stickers kunt vinden als je die nodig hebt.

Telegram downloaden

Je kunt de nieuwste versie van Telegram met stickers, maskers en gifs downloaden in de Play Store via onderstaande link.

Download Telegram in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu