De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Telegram vindt Nederland belangrijk en voegt Nederlandse taal toe

Redactie
8 maart 2014, 16:01
1 min leestijd
Telegram vindt Nederland belangrijk en voegt Nederlandse taal toe
telegram nederland

De grote concurrent voor WhatsApp Android, Telegram, is voortaan beschikbaar in het Nederlands. De Telegram Nederlandse taal is middels een app-update toegevoegd, waardoor het gehele menu, de instellingen, de chatsessies en zelfs het registeren bij de dienst geheel in het Nederlands beschikbaar is.

De toevoeging van de Nederlandse taal laat zien hoe populair Telegram in Nederland is. Eerder zei de dienst al meer dan 800.000 Nederlandse gebruikers te hebben. Binnen één week. Het laat zien hoe populair de chat-app opeens is geworden.

Lees verder na de advertentie.

Over Telegram

De Telegram Nederlandse taal wordt middels een app-update toegevoegd. Als de update éénmaal is geïnstalleerd, wordt de Nederlandse taal direct geactiveerd – mits jouw mobiele besturingssysteem ook in het Nederlands wordt weergegeven. Het design van de app blijft hetzelfde: flink gebaseerd op WhatsApp, alleen net wat schoner en overzichtelijker dan de door Facebook overgenomen chat-dienst.

Telegram biedt twee enorm handige features: een geheim gesprek en de mogelijkheid om van desktop-apps gebruik te maken. Bij eerstgenoemde vindt de encryptie en de ontgrendeling daarvin plaats op het toestel zelf, waardoor je met twee toestellen een ‘geheim gesprek’ kan starten. Ook heeft Telegram desktop-apps, die variëren van een plugin voor Chrome tot een volledige app voor Windows of OS X.

-> Lees alles over de chat-app in ons artikel Telegram Android: tips en alles wat je moet weten

Download

Telegram is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.2 en hoger.

Download: Telegram (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu