Uitgebreide app Telegram+ keert terug in Google Play

Redactie
9 maart 2015, 19:15
1 min leestijd
Uitgebreide app Telegram+ keert terug in Google Play

De onofficiële Telegram-app Telegram+, die over meer functionaliteiten beschikt dan de officiële app, is weer toegelaten in Google Play en ook uit Googles app-winkel te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Telegram+ is het werk van de ontwikkelaar die ook achter WhatsApp+ zat, een onofficiële client voor de populaire berichtendienst. Deze is inmiddels op last van Facebook gesloten, waarna hij aan Telegram+ ging werken.

De app was al even te downloaden in Google Play, maar werd plotseling verwijderd op last van het Telegram-team. Ze waren het niet eens met de functie om screenshot-notificaties binnen een privéchat te verbergen. Voor de rest is de app gewoon door Telegram toegestaan, en mag je ‘m in Googles app-winkel downloaden.

Telegram+: dit kun je ermee

De grote functie van Telegram+ is op dit moment dat je de kleur van het design aan kunt passen. Dit doe je via de instellingen, waar je de mogelijkheid hebt om een eigen kleur te kiezen. Ook kun je het lettertype en de grootte van tekst in de app aanpassen.

Ook  is het mogelijk om audiobestanden vanuit het chatvenster direct via andere apps te delen. Als laatste hebben gebruikers de optie om hun mobiele nummer vanuit het inschuifbare menu en instellingenmenu te verwijderen

De komende tijd wordt Telegram+ geüpdatet met nieuwe functies, zo meldt de ontwikkelaar.

Download Telegram+

Telegram+ is gratis te downloaden in Google Play.

Download Telegram+ in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Telegram

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu