De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

Met Teleport plaats je jezelf voor allerlei verschillende achtergronden

Wouter Nijsen
3 augustus 2017, 16:51
1 min leestijd
Met Teleport plaats je jezelf voor allerlei verschillende achtergronden

Teleport is een geinige app wanneer je jezelf voor een specifieke achtergrond wil plaatsen. De app werkt hetzelfde als dat je voor een groen scherm zou staan.

Lees verder na de advertentie.

Dit kun je met Teleport

Iedereen is bekend met de zogeheten green screens, die worden gebruikt om een persoon voor een bepaalde achtergrond te zetten, of om bijvoorbeeld je hoofd uit te snijden en op een video te plakken. Met de app Teleport kun je dit effect op je Android-toestel gebruiken.

De opzet is simpel: je maakt met de app een selfie of kiest een foto uit je galerij. Hierna gaat de app aan het werk om je hoofd los te snijden van de rest van de foto, waarna je jezelf voor een bepaalde achtergrond kunt plaatsen. Bijvoorbeeld bij het Vrijheidsbeeld, op de maan of een tropische eiland. Het is echter leuker om zelf een achtergrond te selecteren.

Verder vind je in de app een aantal opties om jezelf te bewerken. Zo kun je de kleur van je haar aanpassen of jezelf in een collage plaatsen, waarbij je ook weer kunt spelen met kleuren en (vervaagde) achtergronden. De app is niet heel uitgebreid, maar biedt genoeg leuke functies om je mee te vermaken.

Teleport voor Android downloaden

Wil je de app eens proberen, dan kun je de app via onderstaande link downloaden in de Play Store. Houd er overigens rekening mee dat de app volgens de ontwikkelaars nog een demo is, en je dus tegen gekke foutjes aan kunt lopen. Teleport werkt op alle toestellen met Android 4.4 (KitKat) of hoger.

Download Teleport in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu