Television Lite: gemiste tv-programma’s kijken op je Android-toestel

Redactie
23 juli 2011, 17:11
1 min leestijd
Television Lite: gemiste tv-programma’s kijken op je Android-toestel
television lite

Twee jaar geleden verscheen de Android-app Television, waarmee je ‘gemiste’ tv-programma’s op je Android-toestel kunt bekijken. De app was een samenwerking tussen de Nederlandse appbouwers Makayama en BluMedialab.com. Nu heeft het duo een Lite-versie beschikbaar gesteld, waarmee je gratis de video’s uit de app kunt bekijken. Inmiddels zijn er wel een aantal extra Nederlandse kanalen toegevoegd aan de app: onderaan de lijst staan nu Omroep Brabant, BNN, KRO, TROS, RTV Noord, Omrop Fryslan en Autoweek. In de app waren NOS, NPS, VARA en Eredivisie Live al aanwezig.

Television is handig op vakantie, als je de Nederlandse televisieprogramma’s niet kunt missen. In de app kan het afspelen van video beperkt worden voor het geval je een toestel met lage-resolutiescherm hebt of wanneer bepaalde feeds niet op alle geografische locaties beschikbaar zijn.

Lees verder na de advertentie.

De Lite-versie van de app is bedoeld voor Android-gebruikers die niet zo snel voor een app betalen (of dat niet kunnen omdat ze geen creditcard hebben) en geen bezwaar hebben tegen een paar advertenties. Television Lite is qua functies gelijk aan de betaalde versie.

Downloaden uit de Android Market: Television Lite (gratis)

Categorie: Amusement

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's