Temaki: fijn lijstjes maken in gratis en rustige Android-app

Redactie
27 augustus 2013, 14:43
1 min leestijd
Temaki: fijn lijstjes maken in gratis en rustige Android-app
temaki

Temaki laat Android-gebruikers heel simpel en gemakkelijk lijstjes opstellen, bewaren en verwijderen. Niets meer, maar ook niets minder. Met een fijn Holo-design dat met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) is geïntroduceerd. “Temaki is een gratis en simpele app die je kunt gebruiken om alles wat je wilt in lijstjes op te slaan:, aldus de ontwikkelaar Jeffrey Martin.

Temaki is daarmee vooral een zeer beperkte, maar zeer fijn en rustig vormgegeven app. De komende tijd worden er nieuwe features toegevoegd die door de feedback van gebruikers wordt aangevraagd.

Lees verder na de advertentie.

Temaki: de mogelijkheden

De app is zeer overzichtelijk opgebouwd. Om te beginnen heb je de welbekende menu-knop aan de linker bovenzijde, waar je in één keer een overzicht van al je lijsten vindt. Het lettertype dat hiervoor wordt gebruikt, is lekker groot en duidelijk. Achter de naam van de lijst zie je het aantal todo’s dat nog voltooid moet worden.

Je kunt via de plus in het menu een nieuwe lijst aanmaken. Als je een lijst hebt geopend, geeft Temaki je de mogelijkheid om todo’s toe te voegen of deze te archiveren. Ook kunnen gebruikers de zoekfunctie binnen de app gebruiken om zo snel naar lijstjes of todo’s te zoeken.

Download Temaki

Temaki is een opensource-app die gratis in Google Play te downloaden is.

Download: Temaki (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu