Temple Run voor Android al 1 miljoen keer gedownload

Redactie
8 april 2012, 15:32
1 min leestijd
Temple Run voor Android al 1 miljoen keer gedownload
temple run

Toen Temple Run voor Android verscheen, kreeg de game in korte tijd veel publiciteit. Op het iOS-platform was Temple Run al 45 miljoen keer gedownload, dus dit móest wel een topgame zijn. Op het Android-platform is de eerste mijlpaal inmiddels bereikt: slechts drie dagen na de lancering is Temple Run is meer dan 1 miljoen keer gedownload.

Dat nieuwe apps in korte tijd enorme aantallen downloads bereiken is een goede ontwikkeling voor het Android-platform. Het maakt ontwikkelaars duidelijk dat er succes te behalen valt. Instagram heeft een soortgelijk succesverhaal te vertellen: ook daar werd 1 miljoen downloads in korte tijd behaald.

Lees verder na de advertentie.

Misschien is het wel een succesrecept voor ontwikkelaars: eerst op het iOS-platform laten zien dat een app succesvol is en daarna een Android-versie ontwikkelen. Overigens levert het succes van Temple Run ook wat problemen op. Mede-oprichter Natalia Luckyanova meldt dat er nu 707 Android-toestellen worden ondersteund, maar dat 99,9% van de supportmailtjes afkomstig zijn van mensen die de game niet op hun toestel kunnen gebruiken. Ze krijgen momenteel zo’n 300 supportvragen per dag.

Downloaden: Temple Run (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu