Temple Run voor Android vanaf 27 maart gratis beschikbaar

Redactie
7 maart 2012, 10:30
1 min leestijd
Temple Run voor Android vanaf 27 maart gratis beschikbaar
Imangi Studios Brings Temple Run to the Android Marketplace March 27

Het populaire iOS-spel Temple Run zal 27 maart worden uitgebracht voor Android. Ontwikkelaar Imangi Studios heeft aangegeven dat de game dan gratis te downloaden zal zijn in de Android Market. De iOS-versie voor de iPhone en de iPad kwam in augustus 2011 uit. Deze is inmiddels al meer dan veertig miljoen keer gedownload.In de game ben je, zoals de naam doet vermoeden, aan het rennen in de jungle waarbij diverse obstakels moeten worden ontweken. De game wist in een korte tijd een grote aantal gebruikers aan zich te binden op iOS, zelfs meer dan Angry Birds.

Net zoals bij iOS zal Temple Run voor Android gebruik maken van het zogenaamde ‘freemium-model.’ Hierbij is het spel voor het grootste gedeelte gratis te spelen en kan je, als je dat wil, met geld goodies kopen zoals power-ups maar kan je zo ook levels unlocken. De 3D-rensimulatie is te spelen met zeven verschillende karakters.

Lees verder na de advertentie.

Dat de game meer wordt gespeeld dan Angry Birds op iOS heeft er ook mee te maken dat Temple Run gratis is en dat je voor Angry Birds op de iPhone 79 eurocent moet neerleggen. In de Android Market is Angry Birds geheel gratis te downloaden maar is deze wel voorzien van advertenties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu