Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Zo gebruik je de stem van Terminator in navigatie-app Waze

Gijs Ettes
17 juni 2015, 8:55
1 min leestijd
Zo gebruik je de stem van Terminator in navigatie-app Waze

In aanloop naar de release van de nieuwe Terminator-film Genisys, die vanaf 1 juli in België en vanaf 9 juli in Nederland draait, heeft Arnold Schwarzenegger zijn stem geleend aan de populaire navigatie-app Waze.

Lees verder na de advertentie.

Terminator in Waze

Wil je tijdens het navigeren met Waze voortaan de stem horen van de Terminator, dan is dat vanaf nu mogelijk. Je moet dan wel even  de taal in de navigatie-app wijzigen naar Engels. Druk hiervoor op het Waze-icoon linksonder en vervolgens op het tandwiel om de instellingen te openen. Via ‘Instellingen > Algemeen’ kun je de taal naar ‘English US’ wijzigen. Je kunt dan uiteraard wel nog gewoon door Nederland navigeren.

Wil je dat doen met kreten als “I`m looking for Sarah Conner, but we can go to your destination first!” of “Mission accomplished. It has to end here… I`ll be back!”, duik dan even de instellingen in en ga naar ‘Sound > Navigation guidance’. Selecteer ‘English (US) – Terminator Genisys’ en wacht even tot de stem is gedownload. Als je vervolgens een route uitstippelt, zal de stem Arnie je precies laten weten waar je heen moet.

Waze voor Android downloaden

Waze is gratis beschikbaar in Google Play, maar heeft naast een werkende gps-verbinding ook internet nodig. Met de handige navigatie-app krijg je uitstekende gesproken navigatie en word je op de hoogte gehouden van files, ongelukken en trajectcontroles. Desgewenst kan de app alternatieve routes berekenen, wat je een hoop tijd kan besparen. De kaarten en informatie in de app worden onder meer door gebruikers up-to-date gehouden. Ook kun je zelf punten verdienen door melding te maken van veranderende verkeerssituaties.

Download Waze in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu