Test je kookkunsten op de Android-telefoon met Bistro Cook

Wouter Nijsen
29 juli 2010, 13:09
2 min leestijd
Test je kookkunsten op de Android-telefoon met Bistro Cook

In de gratis Android-game Bistro Cook speel je de rol van kok in een restaurant. Je hebt als taak om zo snel mogelijk de verschillende bestellingen klaar te maken. Om dat doel te bereiken heb je een aantal pannen en drie voedselgroepen tot je beschikking. Die groepen zijn: groente, vlees en overig, waar je eieren, kaas, vis en brood kunt vinden. Bovenin het scherm zie je een balie waar de borden verschijnen.

Onder elk bord staat de bestelling aangegeven. Wanneer een ingrediënt gekookt moet worden selecteer je deze in de juiste voedselgroep en daarna kies je een pan waarna het bakken en braden kan beginnen.

Lees verder na de advertentie.

Let echter wel goed op want het eten is eerder aangebrand dan je zou willen. Heb je de kooktijd goed en is het eten voldoende gaar dan selecteer je de pan en daarna het juiste bord zodat het eten bij de juiste klant terecht komt. Laat je onverhoopt toch iets aanbranden dan rest er niets anders dan het in de prullenbak te laten verdwijnen.

Het is de kunst om zo snel mogelijk de gerechten te bereiden zodat de klanten tevreden blijven. In de casual mode kun je gewoon rustig de bestelliingen afwerken zonder verder doel. In de adventure mode van Bistro Cook verdien je geld met het koken. Sneller koken is meer geld verdienen, eenvoudiger kan het haast niet.

De opzet en gameplay van Bistro Cook is even simpel als geniaal. Meer heb je niet nodig voor een game die niet al te moeilijk is en toch als leuk tijdverdrijf kan dienen. Sterker nog, het zou best eens een behoorlijk verslavende android-game kunnen zijn.

Bistro Cook is gratis te downloaden in de Android Market, Direct downloaden kan door het scannen van de QR-code of door met je Android-telefoon deze link te selecteren.

Categorie: Games
Spotlights: Android, Google Play

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's