Texpand: slimme Android-app om sneller te typen

Wouter Nijsen
19 december 2015, 15:54
1 min leestijd
Texpand: slimme Android-app om sneller te typen

De kleine, maar krachtige app Texpand helpt je sneller te typen en tijd te besparen. Dat doet de app door sneltoetsen aan te maken voor specifieke zinnen of uitdrukkingen.

Lees verder na de advertentie.

Dit doet Texpand

Heb je bepaalde zinnen of woorden die je meerdere  malen  per dag op je Android tikt, dan moet je Texpand eens proberen. De app maakt sneltoetsen aan voor standaardberichten, zodat je ze veel sneller invoert. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar bespaart je ook tijd. Het werkt heel simpel: je opent Texpand en voert een zin in, die je vervolgens koppelt aan een woord.

Zo breng je bijvoorbeeld de zin `hoe gaat het?` terug naar `hgh`. Wanneer je deze letters vervolgens invoert, zorgt Texpand dat automatisch de volledige zin verschijnt. De app werkt met vrijwel elke toetsenbord-app, zoals Swiftkey of het Google-toetsenbord. Ook bluetooth toetsenborden worden ondersteund.

De verschillende opties worden overzichtelijk gepresenteerd. Zo is bijvoorbeeld een zwevende bubbel beschikbaar, waarmee je zaken snel ongedaan kunt maken. Afkortingen kun je lokaal opslaan, maar ook back-uppen naar de cloud met Google Drive.

Texpand downloaden

In de gratis versie van Texpand kun je tien uitdrukkingen aan een woord koppelen, maar in de Pro-versie is dit aantal onbeperkt. Laatstgenoemde kost 3,29 euro in Google Play. De app weegt minder dan 1MB en werkt op alle apparaten met Android 5.0 (Lollipop) of hoger. Downloaden kan via de link hieronder.

Download Texpand in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu