De Samsung Galaxy S21 FE nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

The Daily komt ook naar Android

Redactie
24 februari 2011, 11:04
1 min leestijd
The Daily komt ook naar Android

De digitale krant The Daily is op dit moment alleen beschikbaar op de iPad. Daar komt binnenkort verandering in. All Things Digital beweert dat de krant in het tweede kwartaal van 2011 beschikbaar is op Android-toestellen. Wellicht wil Rupert Murdoch meer geld verdienen. Uitgevers die een krant via Google One Pass verspreiden hoeven slechts tien procent van de omzet af te dragen. Apple neemt een flink deel van dertig procent in beslag.

Natuurlijk beschikt The Daily over allerlei sociale media-functies, maar omdat het een digitale krant is zal ook worden gezorgd voor het realtime bijwerken van informatie, zoals bij het weerbericht. The Daily probeert zoveel mogelijk functionaliteit van Android-telefoons te benutten: audio, video en andere multimedia-content bijvoorbeeld, maar ook artikelen die je kunt laten voorlezen, interactieve grafieken, klikbare hotspots en 360 gradenfoto`s.

Lees verder na de advertentie.

De dagelijkse krant zal 14 cent per dag kosten en vanaf 12:00 uur `s middags lokale tijd (EST) verkrijgbaar zijn. Op dit moment is The Daily alleen nog maar in de Verenigde Staten beschikbaar.

Wat denken jullie? Zien jullie toekomst in de krant van Murdoch of zal deze digitale krant een stille dood sterven.

Bron: Androinica

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu