De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

The Economist nu eindelijk beschikbaar voor Android

Redactie
20 juli 2011, 18:45
1 min leestijd
The Economist nu eindelijk beschikbaar voor Android
The Economist van 16 juli 2011

Het populaire opinieblad The Economist is nu eindelijk beschikbaar voor Android-telefoons. Het tijdschrift wordt vooral gelezen op hoogopgeleide mensen en heeft een liberale voorkeur. Hoewel app voor de iPhone en iPad al enige tijd beschikbaar waren, duurde het vrij lang voor de eerste Android-app van de The Economist beschikbaar kwam. Nu is deze dus eindelijk te downloaden, maar alleen voor Android-telefoons. Honeycomb wordt namelijk nog niet ondersteund.

Elk donderdagavond is vanaf 10 uur ‘s avonds de nieuwste editie te lezen op je Android-telefoon of kleine tablet. Elke editie van The Economist is ook offline te lezen. In de app kun je er ook voor kiezen de tekst voor te laten lezen. Hoewel de app gratis is, moet je betalen om nieuwe uitgaven te downloaden via een In App Purchase.

Lees verder na de advertentie.

Vreemd genoeg ontbreekt het nog aan een tabletversie van de app. In februari van dit jaar lekte de eerste beelden van de tabletapplicatie van The Economist, maar kennelijk is deze versie nog niet af en komt deze later pas beschikbaar.

Voor de app is minimaal Android 2.1 verplicht. Honeycomb wordt dus nog niet ondersteund, maar je kunt de app wel downloaden en openen op je tablet. Als je bereid bent om te leven met een mindere resolutie kun je de app ook vergroten zodat deze op het volledige scherm te lezen is.

Downloaden via Android Market: The Economist (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu