De Samsung Galaxy S22 5G nu met €100,- cashback!

The Hit Car: racen en zombies pletten in moeilijke Android-game

Gijs Ettes
9 juni 2015, 16:50
1 min leestijd
The Hit Car: racen en zombies pletten in moeilijke Android-game

In The Hit Car kruip je achter het stuur van een truck en is het de bedoeling om diverse omgevingen zombievrij te maken. De besturing is simpel, het spel zelf alles behalve.

Lees verder na de advertentie.

Plet zombies en verzamel upgrades

De enige controle die je in The Hit Car hebt, is naar links en rechts sturen. Je truck accelereert automatisch en het is aan jou de taak om hem de juiste richting op te manoeuvreren. Ondertussen verzamel je muntjes voor upgrades, overrijd je zoveel mogelijk zombies en probeer je de vele obstakels in de levels te ontwijken. Als je in aanraking komt met een muur, gebouw of ander object is het namelijk einde oefening.

The Hit Car heeft qua presentatie wat weg van de game Crossy Road, die ook al zo gemakkelijk is op te pakken. Eerstgenoemde is echter een stuk pittiger, en zeker in het begin behoorlijk frustrerend. Naarmate je in de game vordert, krijg je ook wapens tot je beschikking om de zombieapocalypse een halt toe te roepen.

The Hit Car downloaden

The Hit Car is gratis te downloaden in Google Play, maar bevat wel reclames en in-app aankopen. Die zitten de actie gelukkig niet al te veel in de weg. De ontwikkelaar belooft snel met meer levels, wapens, upgrades en achievements te komen. Dat mag ook wel, want op dit moment is de game nog niet echt uitgebreid.

Download The Hit Car in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Thema's Video's