Placeholder

The Marbians: puzzelen met aliens in de jaren '40 The Marbians is een interesante puzzelgame die zich afspeelt in 1947. Een vliegende schotel met aliens crasht in Rosswell, New Mexico, waarbij de aliens de weg kwijt zijn. Om terug te komen naar hun ufo moeten de aliens steeds moeilijkere parcoursen afleggen. Hierbij worden ze tegen muren gelanceerd, waarbij ze ook nog blauwe maanrotsen moeten zien te verzamelen. De game lijkt op een retroversie van Cut The Rope.

Om de aliens te lanceren trek je ze naar achteren, vergelijkbaar met het lanceren van de vogels in Angry Birds. Hierbij moet je proberen drie blauwe maanrotsen te verzamelen en vervolgens in de ufo terecht zien te komen die voor je klaarstaat. In de loop van het spel moet je steeds meer obstacles zien te vermijden.

Het geheel ziet er erg jaren ’40 uit, en ook de achtergrondmuziek past goed bij dit tijdperk. Je kunt je scores en achievements delen via Facebook of met anderen vergelijken via OpenFeint. De eerste zes levels van The Marbians zijn gratis te spelen, de volgende 66 levels zijn aan te schaffen met een in-app-aankoop van tachtig eurocent. Om de game van ontwikkelaar Nordisk Film Interactive te spelen heb je minimaal Android 2.0 nodig.

Downloaden via Android Market: The Marbians (eerste 6 levels gratis, daarna in-app-aankoop van €0,80)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.