The Missing Sync voor Android aangekondigd: Android synchroniseren met de Mac

Redactie
2 oktober 2009, 17:05
1 min leestijd
The Missing Sync voor Android aangekondigd: Android synchroniseren met de Mac
missing sync

Ontwikkelaar Mark/Space heeft The Missing Sync for Android aangekondigd. Mark/Space maakt synchronisatiesoftware voor allerlei mobiele apparaten, voornamelijk bedoeld voor Mac-gebruikers. De software was al beschikbaar voor Blackberry, iPhone, Symbian en Windows Mobile. Vanaf volgende week is er een publieke preview van Missing Sync voor Android gepland die voor Windows en Mac zal worden uitgebracht.

Later in oktober volgt dan nog de eerste officiële versie 1.0. Met de software kun je contactpersonen uit je adresboek synchroniseren met het Adresboek, Entourage of Outlook op de desktop. Je kunt ook muziek, foto’s, podcasts, ringtones en video’s kopiëren.

Lees verder na de advertentie.

The Missing Sync werkt voor muziek en foto’s samen met populaire programma’s op de Mac en Windows: Windows Media Player, iTunes en iPhoto. Verder kun je bestanden in de formaten PDF, Word, Excel en PowerPoint synchroniseren.

Er gelden bij versie 1.0 nog wel wat beperkingen. Je kunt geen muziek met DRM en andere DRM-content synchroniseren en het synchroniseren van agenda, notities en bookmarks komt pas aan de orde in een latere (1.x) release. Verder heeft Mark/Space plannen om de toekomst een mogelijkheid te bieden om via Wi-Fi te synchroniseren en je bel- en sms-historie op te slaan op de desktop.

De software gaat maar liefst $40 kosten.

Meer info: The Missing Sync for Android

Categorie: Tools
Spotlight: Android

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Apps Reviews Spotlights Video's