They Need To Be Fed: puzzelen met zwaartekracht

Redactie
8 augustus 2011, 16:29
1 min leestijd
They Need To Be Fed: puzzelen met zwaartekracht
The Need To Be Fed: puzzelen met zwaartekracht

They Need To Be Fed is een puzzelplatformgame waarbij je door verschillende levens heen moet navigeren met een klein zwart poppetje. Hier moet gebruikt worden gemaakt van de zwaartekracht van verschillende opjecten waarbij diverse projectielen vermeden moeten worden. Het doel is om zoveel mogelijk diamanten te verzamelen. Als je een level hebt afgerond spring je in de buik van een monster die je vervolgens opeet.

Je bedient de hoofdrolspeler met de controls die onderin het beeld staan. Je kunt naar links of recht bewegen en springen. In de loop van het spel wordt de gameplay geleidelijk steeds moeilijker omdat er steeds meer obstakels op je weg komen. Zo kun je worden aangevallen door puntige ballen en kanonskogels. De graphics zijn eenvoudig maar van een hoge kwaliteit. De soundtrack van de game is origineel en geeft de game een speels karakter.

Lees verder na de advertentie.

Er zijn zeven werelden om te verkennen met in totaal dertig levels. Als je een level compleet uitspeelt krijg je een ster. Als je uitspeelt zonder alle punten te behalen kun je deze achteraf opnieuw doen. Het spel van ontwikkelaar YoYo Games is voor 70 eurocent te downloaden in Android Market en vereist minimaal Android 2.1.

Downloaden via Android Market: They Need To Be Fed (€0,70)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu