Laat je hersenen kraken met The Room Two voor Android

The Room Two Android-versieDe The Room Two Android-versie in sinds kort beschikbaar in de Play Store en presenteert je met de nodige hersenkrakers. De game werd ontwikkeld door Fireproof Games en kost 2,69 euro. Dat bedrag is het spel echter dubbel en dwars waard: deze macabere puzzelgame is een stuk minder kleurrijk dan bijvoorbeeld Candy Crush en Flappy Bird en plaatst je in een donkere kamer met bizarre voorwerpen en doosjes. Elk object dat je tegenkomt bevat een puzzel die je stapsgewijs moet ontrafelen.

De instructies die je krijgt, zijn cryptisch en geven geen hapklare instructies over hoe je te werk moet gaan. De puzzels zijn uitdagend en vereisen dat je ‘out of the box’ denkt, maar als je er écht niet meer uitkomt, kun je de hints gebruiken. Gelukkig zijn dit slechts aanwijzingen die het spelverloop niet al teveel bederven. The Room Two is een prachtig vormgegeven puzzelgame met veel sfeer en uitdaging. Lees verder voor gameplaybeelden van The Room Two.

The Room Two Android-versie downloaden

Via onderstaande link kun je The Room Two downloaden voor je Android-toestel. De game is 279MB groot en vereist Android 2.3 of hoger.

Download: The Room Two (2,69 euro)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.