Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

The Tiny Bang Story: prachtige en sfeervolle puzzelgame voor Android

Redactie
14 september 2012, 16:55
1 min leestijd
Tiny Bang Story

The Tiny Bang Story is al een geruime tijd een kleine indiehit voor de pc. De puzzelgame lijkt een beetje op Machinarium (dat eerder ook al voor Android uitkwam) en beide games halen inspiratie uit steampunk. De wereld van The Tiny Bang Story is door een asteroïde geraakt en het in aan jou de taak om de wereld weer opnieuw op te bouwen en deze in haar oude glorie te herstellen. Om dit te doen moet je verborgen objecten vinden, puzzels oplossen en hersenkrakers kraken.

De game bestaat uit vijf hoofdstukken en elk level is met de hand getekend. De rustige ambient-muziek maakt The Tiny Bang Story erg betoverend, waardoor je soms even helemaal in het spel wegdroomt. Dat houdt echter op wanneer je voor de honderdste keer die ene puzzel net niet krijgt opgelost.

Lees verder na de advertentie.

The Tiny Bang Story is voor 2,40 euro te downloaden in de Google Play Store. Na de download van 22 megabyte berekent de game wat er nog nodig is om de game goed te laten draaien. Hierdoor wordt The Tiny Bang Story nog zo’n 50 tot 100 megabyte groter. Het is daarom verstandig om met Wi-Fi verbonden te zijn als je de game gaat installeren.

Download: The Tiny Bang Story (€ 2,40)

Heeft dit artikel je geholpen?

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu