Word Sherlock Holmes in deze uitdagende detective-game

Redactie
26 juni 2015, 16:08
1 min leestijd
Word Sherlock Holmes in deze uitdagende detective-game

In de point-and-click-game  The Trace: Murder Mystery Game probeer je het mysterie achter een ogenschijnlijke zelfmoord te ontrafelen, door aanwijzingen te vinden en deze te koppelen aan de dader.

Lees verder na de advertentie.

Door de ogen van detective Pierce bekijk je een nieuwe zaak: een ogenschijnlijke zelfmoord. Een man ligt op de grond en de garagedeur rust op zijn keel. Verstikking. In zijn hand ligt de afstandsbediening van de garagedeur. Maar heeft hij zelf wel op de knop gedrukt? Dat is de eerste grote vraag in  The Trace: Murder Mystery Game, dat je door een doolhof van vraagstukken, aanwijzingen en verbanden leidt.

Dit doe je in The Trace: Murder Mystery Game

Door het plaats delict goed te doorzoeken – dingen oppakken, kastjes openen, schilderijen verplaatsen en bij elk hoekje te kijken – kun je aanwijzingen vinden die je in een overzicht aan elkaar koppelt. Door aanwijzingen te vinden kom je vanzelf op nieuwe vragen, die je vervolgens met nieuwe aanwijzingen of het koppelen van informatie kunt beantwoorden.

The Trace Murder Mystery Game2

Je navigeert door de game door op objecten te drukken. Dit geeft je de mogelijkheid om bijvoorbeeld objecten te inspecteren of naar een andere kamer te gaan. Ook kun je in omgevingen rondkijken. Daarnaast is het belangrijk om een koptelefoon te gebruiken tijdens het spelen van  The Trace: Murder Mystery Game, omdat de soundtrack bijdraagt aan de spannende detective-ervaring.

De game in beeld

Download  The Trace: Murder Mystery Game

The Trace: Murder Mystery Game is voor 3,99 euro te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0 en hoger.

Download The Trace: Murder Mystery Game in Google Play (3,99 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu