The Voice of Holland RedRoom Android-app: alle muziek uit de uitzending luisteren

Redactie
10 september 2014, 19:02
1 min leestijd
The Voice of Holland RedRoom Android-app: alle muziek uit de uitzending luisteren
The Voice of Holland RedRoom

The Voice of Holland is de meest populaire zangtalentenjacht van Nederland. Dit jaar zijn de coaches opnieuw Marco Borsato, Ali B, Ilse de Lange en Trijntje Oosterhuis, en sinds enkele weken is de show weer begonnen. Daar hoort logischerwijs ook een app bij: The Voice of Holland RedRoom, waarmee je altijd op de hoogte blijft van al het TVOH-nieuws en ook de nummers van talenten kunt beluisteren.

“Met de nieuwe RedRoom app heb je gratis alle muziek van The voice of Holland binnen handbereik. Beluister de nummers van de talenten; lees de verhalen over de show, bekijk backstages video`s en support je talent. Alles vanuit één app: we brengen je dit jaar nóg dichter bij The Voice of Holland”, aldus RTL.

Lees verder na de advertentie.

The Voice of Holland RedRoom

In de app heb je twee belangrijke secties: nieuws en muziek. Bij eerstgenoemde vind je alle exclusieve en backstage verhalen over de kandidaten, die je ook via sociale media of WhatsApp kunt delen. De verhalen worden getoond in een fraai overzicht dat zelfs iets wegheeft van Android L.

Ook alle muziek van de talenten is direct na de uitzending te beluisteren vanuit de app. “Je kan de nummers toevoegen tijdens of na de uitzending”, aldus The Voice of Holland.

Download

The Voice of Holland RedRoom-app is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 2.3 en hoger.

Download The Voice of Holland RedRoom in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu