The Walking Dead komt eindelijk naar Android

Gijs Ettes
28 juli 2013, 15:56
1 min leestijd
The Walking Dead komt eindelijk naar Android
the walking dead

Android-gebruikers kunnen nu ook aan de slag met een game over de populaire comic-serie en tv-serie The Walking Dead. In The Walking Dead: Assault is het zaak om een groep overlevenden op tactische veilig te houden, wat gebeurt vanuit een isometrisch perspectief.

De personages komen hierbij uit de comic-serie, niet uit de tv-serie. Dit kan voor sommige The Walking Dead-puristen wellicht een fijne wetenswaardigheid zijn, omdat niet iedereen fan is van de tv-adaptatie van de populaire comic-serie.

Lees verder na de advertentie.

De game is overigens al wel meer dan een half jaar te vinden in de App Store, maar het komt helaas wel vaker voor dat Android bepaalde games een flinke tijd later krijgt.

The Walking Dead: Assault volgt het comic-verhaal

Als The Walking Dead: Assault begint, ben je – net als in de comic en tv-serie – sheriff Rick Grimes die ontwaakt uit een coma, middenin een zombie-apocalyps. Hierna is het zaak om in maar liefst 10 verschillende hoofdstukken Rick en andere overlevenden door die apocalyptische wereld te begeleiden.

In die vanuit een isometrisch perspectief weergegeven levels moet je wapens en andere voorzieningen vinden, terwijl je de ondoden van je af probeert te houden, al het is vermijden of afleiden van die zombies nóg slimmer dan ze tot pulp moeten slaan.

The Walking Dead: Assault bevat wel in-app aankopen en voorlopig is alleen het eerste hoofdstuk volledig beschikbaar. Voor die paar euro die je voor de game betaalt, heb je dus nog niet alles.

Download: The Walking Dead: Assault (€2,29)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu