Geweldige (gratis!) game The Walking Dead: Season One verschijnt voor Android

Redactie
9 april 2014, 14:15
1 min leestijd
Geweldige (gratis!) game The Walking Dead: Season One verschijnt voor Android
walkingdead

The Walking Dead Season One, één van de meest gewaardeerde games van de afgelopen jaren, is nu ook beschikbaar voor Android. Dat laat ontwikkelaar TellTale Games weten. De game kwam in 2012 beschikbaar op pc en iOS, maar pas in 2014 voor Android. TellTale is bekend voor point-and-click-games als Sam & Max en de opnieuw uitgebrachte versie van Tales of Monkey Island, en The Walking Dead: Season One is mogelijk één van hun beste werken.

The Walking Dead: Season One volgt niet direct het verhaal van het stripboek of de serie van The Walking Dead, maar vertelt zijn eigen verhaal. In The Walking Dead: Season One volg je het verhaal van Lee Everett en een klein meisje met de naam Clementine. Je bestuurt de game door alleen maar te klikken en hele belangrijke keuzes te maken die de game beïnvloeden. De game is één grote achtbaan van emoties en ook ondergetekende vindt de The Walking Dead-serie van TellTale Games één van de beste gamereeksen van de afgelopen jaren.

De eerste aflevering van The Walking Dead is gratis, voor de afleveringen twee tot en met vijf moet je betalen.

Lees verder na de advertentie.

The Walking Dead Season One

The Walking Dead: The Complete First Season

Download

The Walking Dead Season One is gratis te downloaden in Google Play. De game werkt niet met Android ART, dus Android 4.4-gebruikers: schakel dit uit.

Download: The Walking Dead Season One (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu