Themer: maak je Android-smartphone persoonlijker met hippe thema’s

Gijs Ettes
2 oktober 2013, 16:11
1 min leestijd
Themer: maak je Android-smartphone persoonlijker met hippe thema’s
themer

Een groot voordeel van Android ten opzichte van andere mobiele besturingssystemen is de mogelijkheid tot personalisatie. Je kunt het OS volledig naar wens vormgeven dankzij aanpaste thema’s, achtergronden, widgets enzovoorts.

De app Themer van designercommunity MyColorScreen maakt dit bijzonder simpel: met één druk op de knop schakel je tussen diverse thema’s die je toestel een frisse nieuwe look geven. Vanuit de app zie je welke Android-thema’s populair zijn en wat ze precies wijzigen aan de huidige interface.

Lees verder na de advertentie.

Thema’s uitzoeken met Themer

Om een thema te activeren, tik je op de menuknop van je toestel of op het pictogram van Themer. Vervolgens ga je naar ‘Browse Themes’, waar je alle beschikbare thema’s kunt bekijken. Door op ‘Apply’ te tikken, stel je het thema in. Je kunt zo vaak als je wilt schakelen tussen thema’s en de makers vullen de huidige selectie regelmatig aan.

Daarnaast is het mogelijk te switchen tussen achtergronden en is het eenvoudig om apps en homescreens toe te voegen en te categoriseren. Themer biedt tot slot opties om je favoriete apps en rss-feeds toe te voegen en te managen.

Themer downloaden

Op het moment van schrijven bevindt Themer zich nog een gelimiteerde bèta. Daardoor heb je een activatiecode nodig om de app te gebruiken. Om je hiervoor aan te melden, ga je naar de officiële website van de app.

Download: Themer Beta (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu