De Samsung Galaxy S23 nu extra scherp geprijsd!

De meest verslavende iOS-game van 2013 is nu voor Android: Threes

Redactie
13 maart 2014, 7:43
2 min leestijd
De meest verslavende iOS-game van 2013 is nu voor Android: Threes
threes android

De meest verslavende iOS-game van 2013 is nu beschikbaar voor Android: Threes! In de game verdubbel je cijfers in een kekke interface. Dat klinkt heel makkelijk, en dat is het eigenlijk ook wel, maar Threes is enorm moeilijk om écht goed onder de knie te krijgen en hoge highscores te behalen.

De game vormt zich rondom steentjes die je bij elkaar moet optellen of vermenigvuldigen. Het speelbord raakt echter één keer vol met allerlei steentjes, en dan is het afgelopen.

De Threes Android-versie is vrijwel gelijk aan de iOS-versie, met eenzelfde speelveld, regels en verslavende werking.

Lees verder na de advertentie.

Threes Android: zo werk het

De speler begint met een speelveld van 12 vakjes met enkele gekleurde steentjes. Steentjes waar een 1 op staat zijn blauw, steentjes waar een 2 op staat kleuren rood. Die twee steentjes moet je combineren om een 3 te krijgen. Die steentjes, en de verdere vermenigvuldigingen, zijn allemaal wit. Zo worden twee steentjes met 3 één steentje met 6, twee steentjes van 6 één steentje van 12 enzovoorts. Hierdoor bouw je een highscore, en hoe hoger het cijfer op alle steentjes hoe hoger jouw highscore.

Het vermenigvuldigen van steentjes doe je door te swipen. Echter moet je één hele rij of kolom swipen, en kun je niet steentje voor steentje swipen. Dit maakt de game vrij ingewikkeld, want je moet – net als bij een Rubiks-kubus – van tevoren goed je strategie bepalen. Daarom beschikt de Threes Android-game ook niet over een tijdlimiet. Als je geen steentjes meer kunt combineren en het speelveld helemaal vol ligt, is de game afgelopen.

Oh, en als het nog steeds te ingewikkeld klinkt: Threes legt de game ook via een zeer handige en begrijpbare tutorial uit.

Threes video

Download Threes Android

Threes is voor 1,43 euro in Google Play te downloaden voor apparaten met Android 4.0 en hoger.

Download: Threes! (1,43 euro)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu