Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Benut je tijd effectief met de Thrive-app voor Android

Michel van 't Klaphek
8 februari 2018, 13:58
2 min leestijd
Benut je tijd effectief met de Thrive-app voor Android

Thrive zorgt ervoor dat je minder tijd op je telefoon doorbrengt en geeft je de ruimte om even te ontkoppelen. Je kunt per app een tijdslimiet aangeven en sessies inplannen, waarin je niet gestoord wordt door binnenkomende oproepen.

Lees verder na de advertentie.

Benut je tijd slim en wees productief dankzij Thrive

Smartphones maken ons leven een stuk makkelijker, maar kunnen ook de nodige stress opleveren. Steeds vaker worden we gewaarschuwd voor de gevaren van technologie, waaronder smartphoneverslaving en neerslachtigheid. Ook Arianna Huffington, oprichtster van de Huffington Post, doet een duit in het zakje en presenteert een nieuwe app: Thrive.

Thrive zorgt ervoor dat je minder tijd op je telefoon doorbrengt. De app waarschuwt wanneer je teveel tijd in een app doorbrengt, blokkeert alle binnenkomende oproepen en stuurt automatisch berichten dat je even niet bereikbaar bent.

Zo werkt Thrive

De belangrijkste functie is de zogenaamde Thrive-modus. Deze geeft aan hoelang je niet bereikbaar wilt zijn, en de app laat binnenkomende oproepen automatisch weten op een later moment terug te bellen. VIP-contacten kunnen altijd contact met je opnemen, ongeacht of de modus actief is. Handig wanneer je bijvoorbeeld altijd bereikbaar moet zijn voor je werk. Deze sessies kun je inplannen, zodat je tijdens je nachtrust sowieso niet wordt gestoord.

Spendeer jij ook te veel tijd aan Facebook? De productiviteit-app geeft je automatisch een waarschuwing zodra je over je dagelijkse tijdslimiet dreigt te gaan. Daarbij doet hij automatisch suggesties om minder tijd aan door jou geselecteerde apps te besteden.

Thrive is ontwikkeld door Arianna Huffington, een bekende Amerikaanse mediamagnaat. De afgelopen jaren houdt zij zich steeds meer bezig met technologie en de mogelijk schadelijke gevolgen hiervan voor onze gezondheid. Zo raadt de onderneemster aan om geen elektronische apparaten in je slaapkamer toe te laten. Dit zou de nachtrust belemmeren. Ook beantwoordt Huffington haar e-mail slechts één keer per week, om zo min mogelijk tijd achter de computer door te brengen.

Download Thrive in de Play Store

De app is vanaf nu te downloaden in de Play Store via onderstaande link. Zorg dat je beschikt over Android 7.0 (Nougat) of hoger.

Download Thrive in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu