Thuisbezorgd.nl update brengt tablet-versie voor Android-app

Redactie
8 oktober 2013, 7:51
1 min leestijd
Thuisbezorgd.nl update brengt tablet-versie voor Android-app
Thuisbezorgd.nl update

De Thuisbezorgd.nl update zorgt ervoor dat de app nu eindelijk op Android-tablets goed te gebruiken is. Dit was een veelgevraagde feature, mede omdat Thuisbezorgd.nl op een tablet als een uitgerekte smartphone-versie werd gepresenteerd.

Daarnaast worden menukaarten voortaan nog sneller ingeladen, is de gehele app van een verbeterd designv oorzien en kun je op de hoogte blijven van je bestelling via notificaties. Deze meldingen worden verzonden door Food Tracker, één van de nieuwe diensten van Thuisbezorgd, waarmee je de bestelling van keuken tot deur kan volgen.

Lees verder na de advertentie.

Door de laatste update wordt het bij sommige restaurants ook mogelijk om te betalen met pin aan huis of creditcard. Het restaurant moet deze betalingsopties echter wel ondersteunen. Dit wordt bij het betreffende restaurant aangegeven. Als laatste brengt de Thuisbezorgd.nl update een reeks aan bugfixes waardoor de app sneller en stabieler werkt.

Thuisbezorgd.nl

Met Thuisbezorgd.nl kun je snel en gemakkelijk eten bestellen. “Het werkt heel simpel. Gebruik de automatische locatieherkenning of vul handmatig jouw postcode in. De app geeft je toegang tot ruim 4500 bezorgrestaurants in Nederland! Pizza, Oosters, grill? Keuze genoeg”, aldus de ontwikkelaar. Inmiddels is Thuisbezorgd.nl al tussen de 500.000 en 1 miljoen keer geïnstalleerd. Betalen kan middels iDeal en Paypal.

Download: Thuisbezorgd.nl (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu