Thuisbezorgd update brengt gloednieuw uiterlijk en bestelgeschiedenis

Redactie
24 september 2014, 17:19
1 min leestijd
Thuisbezorgd update brengt gloednieuw uiterlijk en bestelgeschiedenis
thuisbezorgd update

De laatste Thuisbezorgd update brengt een geheel nieuw design, bestelgeschiedenis inclusief handige inlogfunctie en een externe betalingsoptie. Met laatstgenoemde wordt bijvoorbeeld de ING-app geopend zodra je een betaling moet voltooien. Je vult de pincode in, selecteert het account waarmee je wilt betalen en de betaling is voltooid. Geen gedoe met tancodes meer. Je keert na het verwerken van de betaling via een externe app terug in de nieuwe Thuisbezorgd-app.

Niet alleen het betalen is gemakkelijker gemaakt, ook bestellingen opnieuw bestellen is door de Thuisbezorgd update een fluitje van een cent. Dit gebeurt voortaan via de bestelgeschiedenis die is gekoppeld aan je Thuisbezorgd.nl-account, waar je al je bestellingen kunt zien en met een druk op de knop opnieuw kunt bestellen. Erg handig voor degenen die hun favoriete maaltijden opnieuw willen bestellen.

Lees verder na de advertentie.

Thuisbezorgd update

De grootste verandering die de Thuisbezorgd update brengt, is logischerwijs het nieuwe design. Deze oogt frisser, strakker en overzichtelijker dan de vorige, en maakt gebruik van veel witruimte en een fijn lettertype. En de ietwat schokkerige animatie van de hoofdfoto als je naar beneden scrollt wordt volgens Thuisbezorgd ook aangepakt.

Verder is ook het winkelmandje geüpdatet, die heel snel laat zien wat je allemaal bestelt zonder een nieuw scherm te openen: er wordt gewoon een mooie overlay geplaatst.

Als laatste verandering heeft Thuisbezorgd ‘mapview’ toegevoegd, waarmee je de locaties van alle aangesloten restaurants in Google Maps kunt bekijken.

Download

De Thuisbezorgd update is gratis in Google Play te downloaden voor apparaten met Android-versie 2.1 en hoger.

Download Thuisbezorgd.nl in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu