De Samsung Galaxy S23 Ultra nú hoge korting + € 200 cashback

Koop en verkoop concertkaartjes met het handige TicketSwap

Redactie
4 april 2015, 17:39
2 min leestijd
Koop en verkoop concertkaartjes met het handige TicketSwap

TicketSwap is een handige dienst waarmee gebruikers kaartjes voor concerten en festivals kunnen kopen en verkopen. Je biedt je eigen kaarten aan of zoekt naar beschikbare kaartjes voor een evenement waar jij heen wilt.

Lees verder na de advertentie.

Ondergetekende heeft al eens kaartjes via TicketSwap verkocht. Dat ging enorm simpel: je uploadt de kaartjes in pdf-formaat naar de website, selecteert vervolgens welke kaartjes je wilt verkopen en kiest een prijs. Informatie wordt gecheckt middels het Facebook-profiel, waarbij je dus kunt zien wie de kaartjes verkoopt en koopt. De koper krijgt direct jouw verkochte tickets en als verkoper ontvanger je één dag na de aanschaf het geld van TicketSwap, minus 5 procent bemiddelingskosten.

Mocht iemand toch met de verkochte kaartjes naar een concert of festival gaan, dan neemt TicketSwap maatregelen tegen de verkoper. “Om een kaartje te verkopen hebben we ook bankgegevens en een telefoonnummer nodig. Deze gegevens checken we automatisch op mijnpolitie.nl”, aldus TicketSwap. Volgens hen komt deze vorm van fraude maar heel weinig voor.

Dit kun je allemaal met TicketSwap

ticketswap1

De Android-app van TicketSwap ondersteunt het verkopen van tickets nog niet, maar laat je wel handig zoeken naar beschikbare tickets. Zo kun je per dag zien welke tickets worden aangeboden en voor welk evenement ze geldig zijn.

Aan de rechterkant van de beschikbare tickets staat ook het aantal, waardoor je  weet dat je bijvoorbeeld twee kaartjes kunt aanschaffen. Het is natuurlijk mogelijk om meerdere kaartjes van verschillende personen te kopen, en vervolgens met een vriend of vriendin naar een concert te gaan.

Verder is het mogelijk om een oproep te plaatsen voor kaartjes. Zo krijg je automatisch een melding  als het betreffende kaartje wordt aangeboden. Via de Android-app van TicketSwap kun je een notificatie krijgen als dit gebeurt.

Download de TicketSwap Android-app

TicketSwap is gratis te downloaden voor apparaten met Android-versie 4.2 en hoger.

Download TicketSwap in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu