Deze app toont Instagram-foto’s op je lockscreen

Gijs Ettes
14 juli 2015, 16:16
1 min leestijd
Deze app toont Instagram-foto’s op je lockscreen

Tiles is een geinige Android-app die je lockscreen omtovert tot een college met je favoriete Instagram-kiekjes. De app stelt je in staat om foto’s te bekijken en liken, zonder dat je je toestel hoeft te ontgrendelen.

Lees verder na de advertentie.

Instagram-foto’s op je lockscreen

Handig aan Tiles is dat de lockscreenvervanger op de achtergrond kan updaten, zodat foto’s ook offline zichtbaar zijn. Bovendien kun je zelf kiezen welke accounts en foto’s worden weergeven, en is het mogelijk om bepaalde gebruikers te blokkeren. Verder kun je het lockscreen naar je hand zetten door een andere achtergrondkleur te kiezen. Daarvoor heb je in totaal twaalf kleuren tot je beschikking.

Door vanaf je lockscreen te dubbeltikken op een foto kun je deze in een volledig scherm  weergeven en desgewenst liken. Daarnaast  kun je uiteraard je toestel ontgrendelen en even swipen om  de camera te openen. Veel meer heeft Tiles niet om het lijf, maar als je een fervent Instagram-gebruiker bent, is de app het overwegen waard.

Tiles downloaden

Via onderstaande link kun je Tiles Instagram Lock Screen downloaden vanuit Google Play. De app vereist Android 4.0 of nieuwer en minimaal 12MB aan vrije opslagruimte.

Download Tiles in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu