Eindelijk de échte Flappy Bird-vervanger: Timberman

Redactie
15 juli 2014, 15:15
1 min leestijd
Eindelijk de échte Flappy Bird-vervanger: Timberman
timberman

De Timberman Android-game is eindelijk de vervanger van Flappy Bird waar we allemaal op hebben gewacht: simpel maar o zo moeilijk. In Timberman speel je een houthakker die maar door kan blijven hakken. Aan jou de taak om aan de goede kant van de boom te hakken. Hoe je dit doet? Door één van de twee knoppen aan de onderkant van het scherm in te drukken. Met de linker knop laat je de houthakker links hakken, met de rechter knop aan de rechterkant.

En dat is moeilijker dan het klinkt, want aan beide kanten van de boom zijn takken te vinden. En als je die op je kop krijgt, ben je af. Dat wordt dus hectisch wisselen van de ene naar de andere kant om zo veel mogelijk hout te hakken.

Lees verder na de advertentie.

Timberman Android

Je mag echter niet stoppen met hakken. De Timberman Android-game heeft een timer en als die leegraakt, ben je ook af. Je kunt dus niet rustig gaat hakken en langzaam de takken ontwijken: je zult door moeten blijven hakken. Hoe verder je komt, hoe sneller de timer leegloopt en hoe sneller jij moet hakken.

Voor elke keer dat je hakt krijg je een punt. Onze highscore staat op 181, en we gaan nu weer verder met hakken. Opgepast: deze game is écht verslavend   la Flappy Bird. Wij hebben er alweer zo’n 45 minuten in zitten.

Timberman video

Timberman - iOS and Android FREE game

Download

Timberman is gratis te downloaden in Google Play.

Download Timberman in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu