Duik je eigen sociale verleden in met Timehop voor Android

Gijs Ettes
27 maart 2014, 16:59
1 min leestijd
Duik je eigen sociale verleden in met Timehop voor Android
Timehop Android

Timehop, de gratis iOS-app waarmee je je verleden op verschillende sociale netwerken in kaart brengt, is er nu ook voor Android. Na het downloaden van de app koppel je met een paar klikken je Facebook-, Twitter-, Instagram- en Foursquare-accounts waarna Timehop voor je de geschiedenis induikt. Zo zie je voor één, twee of drie jaar terug wat er gebeurde of wat je aan het doen was. Al je foto’s en berichtjes van de desbetreffende dag worden teruggehaald en weergegeven.

Vooral voor vergeetachtige fAndroids – zoals ondergetekende – levert de app een feest van herkenning op. Bovendien kun je je Dropbox en Flickr synchroniseren om zo nog een beter beeld van je eigen sociale verleden te krijgen. De oude statusupdates zijn desgewenst (nogmaals) te delen, maar als je daar geen zin in hebt, kun je ze ook gewoon voor jezelf houden.

Lees verder na de advertentie.

Timehop voor Android downloaden

Via onderstaande link is Timehop gratis te downloaden. Uiteraard komt de app het beste tot zijn recht als je beschikt over meerdere accounts op sociale netwerken. Timehop vereist verder Android 4.0 of hoger en 2,7MB aan vrije opslagruimte.
Download: Timehop voor Android (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu