Duik je eigen sociale verleden in met Timehop voor Android

Timehop AndroidTimehop, de gratis iOS-app waarmee je je verleden op verschillende sociale netwerken in kaart brengt, is er nu ook voor Android. Na het downloaden van de app koppel je met een paar klikken je Facebook-, Twitter-, Instagram- en Foursquare-accounts waarna Timehop voor je de geschiedenis induikt. Zo zie je voor één, twee of drie jaar terug wat er gebeurde of wat je aan het doen was. Al je foto’s en berichtjes van de desbetreffende dag worden teruggehaald en weergegeven.

Vooral voor vergeetachtige fAndroids – zoals ondergetekende – levert de app een feest van herkenning op. Bovendien kun je je Dropbox en Flickr synchroniseren om zo nog een beter beeld van je eigen sociale verleden te krijgen. De oude statusupdates zijn desgewenst (nogmaals) te delen, maar als je daar geen zin in hebt, kun je ze ook gewoon voor jezelf houden.

Timehop voor Android downloaden

Via onderstaande link is Timehop gratis te downloaden. Uiteraard komt de app het beste tot zijn recht als je beschikt over meerdere accounts op sociale netwerken. Timehop vereist verder Android 4.0 of hoger en 2,7MB aan vrije opslagruimte.
Download: Timehop voor Android (gratis)

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.