Samsung Galaxy S23-serie: tot €800 terug bij inruil!

Timelapse-app Hyperlapse van Microsoft nu ook voor OnePlus One

Redactie
18 mei 2015, 11:38
1 min leestijd
Timelapse-app Hyperlapse van Microsoft nu ook voor OnePlus One

Microsoft heeft de OnePlus One aan het rijtje van ondersteunde toestellen toegevoegd, waardoor bezitters van de de smartphone de timelapse-app Hyperlapse kunnen installeren en gebruiken.

Lees verder na de advertentie.

Dat maakt Microsoft maandag bekend.  Met de timelapse-app schiet je een video, die vervolgens versneld wordt afgespeeld. En in tegenstelling tot normale video-apps waarbij de video versneld wordt afgespeeld, blijft het beeld bij een timelapse-video stabiel en worden alleen de belangrijkste momenten in de video getoond. Dat kan door bijvoorbeeld alleen specifieke frames af te spelen.

Dit is de  Hyperlapse Android-app van Microsoft

Bij Hyperlapse is het mogelijk om de snelheid in te stellen, om vervolgens een video te schieten die als timelapse-video wordt gepresenteerd.  Het unieke aan de app is dat de software specifieke frames uit de beelden kiest die volgens de software de belangrijkste zijn. Zo kiest de app niet elke keer de tiende frame, maar enkel de frames met de belangrijkste informatie.

hyperlapse1

Het is met de app ook mogelijk om video’s van de interne opslagruimte te selecteren en van deze beelden een timelapse-video te maken. Het uiteindelijke resultaat zie je in de app terug en kun je via sociale media met anderen delen.

https://www.youtube.com/watch?v=twncW4PLdsY

Download de  Hyperlapse Android-app

De  Hyperlapse Android-app is vooralsnog alleen beschikbaar in gesloten bèta, waarbij je eerst lid moet worden van deze Google+ community om vervolgens hier aan te geven dat je bètatester wilt worden. Vervolgens kun je via deze link de app downloaden.

Op dit moment worden naast de OnePlus One onder andere de  Samsung Galaxy S6 of S6 Edge, S5, Note 4, Nexus 5, Nexus 6,  HTC One M8, One M9,  Sony Xperia Z3  en  Sony Xperia Z3 Compact  ondersteund.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu