Timely Alarm Clock krijgt Google Now-integratie en Lollipop-design

Redactie
6 februari 2015, 11:22
1 min leestijd
Timely Alarm Clock krijgt Google Now-integratie en Lollipop-design

Eén van de mooiste wekker-apps voor Android, Timely Alarm Clock, is voorzien van Google Now-integratie waardoor je voortaan met spraakopdrachten een wekker kunt instellen.

Lees verder na de advertentie.

De  Timely Alarm Clock Google Now-integratie is vooralsnog alleen beschikbaar voor gebruikers die Google Now in twee talen gebruiken: Nederlands en Engels. Zo kun je van de Nederlandse Google Now-functies gebruikmaken, maar ook via Engelse spraakcommando’s acties uitvoeren.

Timely Alarm Clock Google Now-integratie

Timely Alarm Clock toont na de update ook een melding waarmee je wordt gewaarschuwd voor een aankomend alarm. Via het kruisje kun je het alarm uitschakelen. Daarnaast is het voortaan mogelijk om eigen geluiden voor een alarm te kiezen (fijn wakker worden met een muziekje dat je zelf hebt gekozen) en een speciale snooze-actie in te stellen dat je bijvoorbeeld uit bed moet komen.

timely-screenshots

De update brengt ook belangrijke verbeteringen voor Lollipop-apparaten.  Timely Alarm Clock is bijvoorbeeld voorzien van enkele Lollipop-interfaceopties, zoals de gekleurde status- en notificatiebalk. Ook loopt de app niet meer vast op toestellen met Android 5.0.

Download Timely Alarm Clock

Timely Alarm Clock  is gratis te downloaden in Google Play voor apparaten met Android-versie 4.0.3.

Download  Timely Alarm Clock in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu