Timetable: mooie gratis Holo-app voor studenten die alles vergeten

timetableDe scholen en universiteiten openen binnenkort weer hun deuren, en daarom komt Timetable als geroepen. De app is het ideale stukje software voor de scholier en student met een drukke studie-agenda. Timetable geeft gebruikers de mogelijkheid om al hun lessen, taken, opdrachten en vakantiedagen in te plannen, en dit over verschillende apparaten te synchroniseren.

De app heeft daarnaast een specifiek design voor zowel smartphones als tablets en is gratis voor Android-toestellen te downloaden.

Timetable komt beschikbaar in een licht en donker thema en het is mogelijk om in je rooster, taken en opdrachten te zoeken. Gebruikers hebben de mogelijkheid om een optionele herhaling voor twee, drie of vier keer in te stellen en een widget op het homescreen te plaatsen. De widget heeft specifieke onderdelen weer, zoals een les of een taak. Ook zijn er vergrendelschermwidgets en DashClock-ondersteuning in de app beschikbaar.

De Android-app is tevens in staat om notificaties voor lessen en taken voor morgen te geven. “En vergeet je steeds het geluid van je mobiel uit te zetten voor de les begint? Geen zorgen, gedurende de les dempt de app automatisch het belvolume van je telefoon”, aldus de ontwikkelaar.

Timetable is gratis in Google Play te downloaen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun Android Planet door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Download: Timetable (gratis)

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.