Dating-app Tinder krijgt volgende maand betaalde functies

Gijs Ettes
21 oktober 2014, 13:15
1 min leestijd
Dating-app Tinder krijgt volgende maand betaalde functies
Tinder betaalfuncties

Dating-app Tinder, die momenteel door ruim anderhalf miljoen Nederlanders wordt gebruikt, krijgt volgende maand een aantal premiumfuncties. Dat heeft mede-oprichter Sean Rad gezegd tijdens het evenement Forbes Under 30. Volgens Rad gaat Tinder betalende gebruikers meer mogelijkheden bieden om een ideale match te vinden, maar de nieuwe functies richten zich ook op reizen en het ontdekken van toffe locaties.

Rad laat nog in het midden welke Tinder betaalfuncties precies worden toegevoegd. Wellicht wordt het straks mogelijk om naar andere locaties te ‘reizen’ om nieuwe contacten te leggen. Op dit moment is het alleen mogelijk om in een straal van een aantal kilometer mannen of vrouwen te zoeken. De mede-oprichter insinueert daarnaast dat Tinder meer moet worden dan alleen een app om vlees te keuren en dates te scoren.

Lees verder na de advertentie.

Download Tinder voor Android

In Tinder kun je mannen of vrouwen een kruisje of hartje kunt geven om ze al dan niet af te wijzen. Is het hartje wederzijds, dan is er een match en start een chatgesprek. Je kunt personen in je omgeving zoeken, waarbij je zelf het geslacht en de zoekradius kiest. Verder kun je gemeenschappelijke interesses raadplegen en profielen en foto’s checken of wijzigen.

De verslavende dating-app is gratis in Google Play te downloaden. Tinder werkt met Android 2.2 (Froyo) en hogere Android versies.

Download Tinder in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu