De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Sexting galore: Tinder laat je voortaan foto’s naar elkaar sturen

Redactie
6 juni 2014, 7:51
2 min leestijd
Sexting galore: Tinder laat je voortaan foto’s naar elkaar sturen
tinder foto

De laatste Tinder update zorgt ervoor dat gebruikers van de dating-app voortaan foto’s naar elkaar kunnen versturen. Dat is alleen als je een match met elkaar hebt. Het is vooralsnog niet mogelijk om naar willekeurige mensen op Tinder een foto te sturen. Door de nieuwe feature hoopt Tinder het ijs te breken bij matches en meer overzicht te scheppen in de lijst met matches – en vooral wie jou nou écht leuk vindt.

Tinder is één van de meest populaire dating-apps in Google Play. Het gebruik is enorm simpel: je kunt de profielfoto van mensen naar links swipen om ze af te keuren, en naar rechts swipen om ze een like te geven. Als zij jou ook een like geven, heb je een match. En het toffe aspect is dat Tinder-gebruikers niet weten of de ander hen een like hebt gegeven. Het gaat dus puur op basis van beide likes. De app had in januari van dit jaar 1,2 miljoen Nederlandse gebruikers.

Lees verder na de advertentie.

Tinder foto-functie

Foto’s kun je naar je matches versturen, inclusief een filter of toegevoegde tekst. Na 24 uur verdwijnen de foto’s weer van de servers van Tinder. Al deze features lijken op de functies van Snapchat: daar kun je ook tekst aan foto’s toevoegen die na een bepaalde tijd weer verdwijnen. De verstuurde foto’s kunnen matches afkeuren of juist goedkeuren. Je ziet precies wie een like heeft gegeven, waardoor je sneller met hen kunt chatten. Daarnaast worden de matches die jouw foto een like geven aangemoedigd om een compliment over de foto te geven.

De nieuwe Tinder foto-feature krijgt de naam Moments en moet matches sneller laten praten. Het ijs breken. Tinder ziet graag dat je foto’s stuurt van jouw interesses, zoals reizen, sport of iets wat jou typeert. “Zo kun je precies zien wie van jouw matches dezelfde interesses heeft”, aldus Tinder-ceo Sean Rad.

Lees meer over Tinder

Download

De update voor Tinder is gratis in Google Play te downloaden.

Download: Tinder (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu