De Samsung Galaxy S22 5G nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

Tinder wil je laten betalen voor likes

Redactie
3 februari 2015, 15:56
1 min leestijd
Tinder wil je laten betalen voor likes

Tinder gaat binnenkort beginnen met zijn betaalde abonnementsdienst, genaamd Tinder Plus. Zo wil de dating-app je voortaan gaan laten betalen voor het geven van likes.

Lees verder na de advertentie.

De nieuwe feature wordt getest  in Nederland en komt waarschijnlijk spoedig naar Android-toestellen. Tinder Plus was al sinds november beschikbaar in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk, en wordt nu naar meer landen uitgerold.

Tinder Plus: wat kun je ermee?

tinder-plus

Met Tinder Plus krijgt je de mogelijkheid om een actie ongedaan te maken, zoals een like of het wegswipen van een persoon. Deze premiumfeature was al langer bekend. Maar Tinder wil je ook gaan laten betalen voor het aantal likes dat je per dag kunt geven, zo blijkt uit een iOS-screenshot.

Met een Tinder Plus-abonnement van 4,99 euro per maand kun je vervolgens zo veel liken als je wilt. Als je dit niet betaalt, moet je 24 uur wachten totdat je weer kunt liken. Ook experimenteert Tinder met andere bedragen voor de Plus-dienst, die variëren tussen 2,99 en 9,99 euro. Een daadwerkelijke prijs voor Nederlandse Tinder-gebruikers is nog niet bekend.

Tinder Plus biedt ook een speciale paspoortfunctie, waarmee gebruikers in een stad kunnen zoeken naar mogelijke matches zonder daadwerkelijk in die stad aanwezig te zijn. Zo kun je als Amsterdammer bijvoorbeeld naar Utrechtse matches zoeken.

Tinder Plus in beeld

Download Tinder

Tinder is gratis te downloaden in Google Play. De verwachting is dat de app spoedig wordt geüpdatet met de mogelijkheid om Tinder Plus aan te schaffen, waarbij er een limiet op het aantal likes wordt gezet.

Download Tinder in Google Play (gratis)

Laatste nieuws over Tinder

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu