Tinder laat je tegen betaling afgewezen personen terughalen

Gijs Ettes
6 november 2014, 9:55
1 min leestijd
Tinder laat je tegen betaling afgewezen personen terughalen

Ergens deze maand zal de dating- en vleeskeuring-app Tinder worden voorzien van betaalde functies en eentje daarvan is de mogelijkheid om personen die je hebt weggeveegd, terug te halen.

Lees verder na de advertentie.

Heb je per ongeluk een man of vrouw  naar links geswipet en denk je daardoor je ideale match mis te lopen, dan kun je dit met een speciale knop ongedaan maken. Je hebt daar wel een abonnement voor nodig, waarvan de prijzen volgens medeoperichter Sean Rad variëren van 99 cent tot 19,99 euro. Een andere Tinder premiumfunctie is de mogelijkheid om buiten je regio op zoek te gaan naar matches. Op dit moment is het alleen mogelijk om mannen en vrouwen te zoeken die zich maximaal 161 kilometer van je huidige locatie bevinden. Overigens blijft de basisfunctionaliteit van Tinder gewoon gratis; alleen voor de aanvullende functies dien je te betalen.

Tinder al ruim een jaar populair

Tinder

Iets meer dan  een jaar geleden brak Tinder definitief door in de datingwereld. De app maakt het zoeken en beoordelen van gebruikersprofielen supersimpel: heb je interesse in iemand, dan veeg je naar rechts en is de persoon het toch niet helemaal, dan veeg je naar links. Is de goedkeuring wederzijds, dan volgt er een match en kun je met de andere persoon chatten.

Naast chatten kun je ook zogenoemde ‘momenten’ delen met je matches. Dit zijn foto’s met eventuele filters en teksten die maximaal 24 uur zichtbaar zijn voor al je matches. De verslavende dating-app is gratis in Google Play te downloaden. Tinder werkt met Android 2.2 (Froyo) en hogere Android versies.

Download Tinder in Google Play (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu