De Samsung Galaxy S24 Ultra nu met de Galaxy Watch6 LTE cadeau!

Tinder update: dating-app laat je sneller en beter naar liefde of seks zoeken

Redactie
10 oktober 2013, 17:00
1 min leestijd
Tinder update: dating-app laat je sneller en beter naar liefde of seks zoeken
Tinder update

Tinder, de enorm verslavende dating-app waar AndroidPlanet vorig week over berichtte, heeft een flinke update gehad die je nog sneller naar liefde of seks laat zoeken. De Tinder-update brengt een paar hele fijne vernieuwingen met zich mee, waaronder sneller inladende foto’s en meer stabiele app-instellingen.

Je raadt het al: de Tinder update zorgt er voornamelijk voor dat de app sneller en stabieler werkt. En hoe! De digitale vleeskeuring van Tinder gaat nóg sneller, de matcher worden nóg sneller bevestigd en ook chatberichten komen nu direct aan en worden juist op het scherm weergegeven. En ook dat is belangrijk.

Lees verder na de advertentie.

Wat is Tinder precies?

De verslavende dating-app wordt reeds door velen gebruikt en Tinder combineert het fijne van een anonieme vleeskeuring met de spanning van daten. Het idee achter de app is simpel: je bekijkt foto`s van jongens of meisjes en geeft ze foto`s die je leuk vindt een hartje, de anderen krijgen een kruisje en worden gearchiveerd.

Als degene jou ook leuk vindt, kun je samen gaan chatten en met je beste openingszinnen naar liefde, seks of beide lonken. Het fijne van de app: als je een hartje geeft, wordt de ander daar niet op de hoogte van gesteld. Pas als de ander jou ook een hartje geeft, wordt de match ingeschakeld.

Tinder update downloaden

Tinder is gratis in Google Play te downloaden. De app werkt met Android 2.2 (Froyo) en hogere Android versies. Het is wel noodzakelijk om in te loggen met je Facebook-profiel: daar worden je foto’s, vrienden en interesses vandaan gehaald die nodig zijn om de app goed te laten functioneren.

Download: Tinder (gratis)

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Android in je inbox

Menu